Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، "عزیزاله قربانی" با اشاره به برنامه های توسعه فناوری و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در رفع مسایل فناورانه واحدهای صنعتی به‌ویژه در سال حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، گفت: تاکنون بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ نیاز فناورانه صنایع کشور شناسایی شده و در قالب برگزاری نشست های رو در رو بین فناوران و این واحدها بیش از ۴۵۰ نیاز فناورانه رفع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان‌داشت: در رویداد حاضر بیش از ۹۰ نیاز فناورانه از واحدهای صنعتی ۱۰ استان کشور مطابق با ساختار مشخص شناسایی و در سامانه ثبت شده است. 

قربانی ادامه‌داد: تاکنون بیش از ۴۰ فناور برای رفع نیازهای فناورانه مذکور اعلام آمادگی کرده اند که زمینه برگزاری جلسات رو در رو و عقد تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری همزمان با برگزاری رویداد فراهم می‌شود.
وی همچنین با اشاره به شناسایی یک‌هزار و ۶۵۰ واحد صنعتی مستعد دانش بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، افزود: این سازمان مشوق های متعددی برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی کشور در نظر گرفته شده است. 
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست سال‌جاری ۱۵ قرارداد واگذاری حقوق انتفاع عرضه به میزان ۱۱۳هزار مترمربع با شرکت‌های دانش بنیان منعقد شده است. 
وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۸۰ شرکت دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی و فناوری کشور مستقر شده است.
قربانی اظهارداشت: سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری  در جهت کمک به دانش بنیان شدن واحدهای مذکور فعالیت می‌کند. 
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: ۱۸ فن‌بازار منطقه ای در کشور با تولیت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با هدف به‌هم رسانی صنایع و شرکت های دانش بنیان و فناور فعالیت می‌کنند که در سال گذشته ۴۵۶ عنوان بازاریابی محصولات دانش بنیان به مبلغ ۴۶۰ میلیارد ریال، ۹۵ مورد جذب سرمایه به ارزش یک‌هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال و ۳۲۶ مورد انتقال فناوری و رفع مسایل صنعت به ارزش
۳۸۶ میلیارد ریال از طریق فن‌بازارهای منطقه ای انجام شده است‌.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اصفهان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اصفهان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اصفهان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شرکت های دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۶۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی