Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر خدمات کسب‌وکار وزارت صمت گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های کوچک و متوسط، حرکت شرکت‌های حاضر در شهرک‌های صنعتی به سمت دانش‌بنیان شدن است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، امیرحسین اسدی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های کوچک و متوسط، افزود: در کنار نمایشگاه، ساختاری با عنوان «تجربه یک صنعت» هر روز اجرا می‌شود و در آن برنامه‌ریزی شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان در فرصتی بتوانند به توضیح کسب‌وکار خود و چگونگی دانش‌بنیان شدنشان بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‌ادامه‌داد: شرکت‌ها توضیح خواهند داد که در این مسیر چه مسائلی داشته‌اند و چه پیشنهادهایی برای کسب‌وکارهای مشابه دارند و درواقع امکان انتقال تجربه را فراهم کرده‌ایم.

این مسوول بیان‌داشت: این نمایشگاه مسیری بود تا در وزارت صمت به سمت دانش، تولید محصولات باکیفیت و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشی کردن همه فرآیندها، فروش بهتر و صادرات حرکت کنیم.

مدیرکل دفتر خدمات کسب‌وکار وزارت صمت با اشاره به حضور و بازدید وزیر صمت از نمایشگاه، تصریح‌کرد: این حضور نشان از عزم ویژه همه مدیران وزارتخانه و شخص وزیر در رویکردهای دانش‌بنیان دارد که منطبق با شعار امسال (تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین) است، زیرا باید توجه داشت دانشی که ایجاد اشتغال می‌کند، صادرات و فروش را نیز افزایش خواهد داد.

اسدی اضافه‌کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی هستند که از ظرفیت‌های دانش برای فروش بهتر، افزایش بهره‌وری و افزایش کیفیت، صادرات بهتر و مدیریت منابع انسانی بهتر استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که این نمایشگاه در عمل آغاز فرآیند حرکت جدی وزارت صمت در بحث‌های اقتصاد دانش‌بنیان بود، اضافه‌کرد: حضور وزیر، وقت زیادی که برای بازدید از نمایشگاه صرف کرد و صحبت‌هایی که با تک‌تک غرفه‌ها داشت، حاکی از عزم وزارتخانه است.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: اقتصاد دانش بنیان ، سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین ، معاون وزیر صمت ، محیط کسب و کار ایران ، شرکت‌های کوچک و متوسط

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین معاون وزیر صمت محیط کسب و کار ایران شرکت های کوچک و متوسط شرکت های کوچک و متوسط دانش بنیان وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید رضا زیدی فر در بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ و در حاشیه رونمایی از کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS)، تولید شده توسط شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو که نسل جدیدی از کاتالیست‌های مورد استفاده در واکنش WGS محسوب می‌شود، خطاب به مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه در زمینه کاتالیست سازی سابقه خوبی دارید، اظهار کرد: زمانی نقطه ضعفی در حوزه کاتالیست داشتیم و آن این بود که از نظر فناوری توان ساخت کاتالیست را نداشتیم که دل آن دوران کشور‌های دیگر با هر کیفیتی که شده کاتالیست به ما می‌دادند.

وی ادامه داد:، اما به همت دوستانی مثل شما این تابو شکسته شد و در زمینه کاتالیست هم همانند باقی مواردی که شاید کشور‌های دیگر فکرش را نمی‌کردند، به فناوری خاصش دست یافتیم. این فناوری نه تنها به دست ما رسید بلکه روز به روز باب‌های جدیدی از آن باز شد. از این رو من آینده روشنی را برای صنعت کاتالیست در ایران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور و در حوزه صادرات می‌بینیم که برای کشور برکت خواهد داشت. امیدوارم موفقیت‌هایتان ادامه دار باشد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، افزود: کارگروه ویژه‌ای در خصوص سیاست گذاری نمایشگاه‌های خارجی در وزارت نفت داریم که در خصوص حضور شرکت‌های مرتبط حوزه نفت در نمایشگاه‌های معتبر خارجی تصمیم گیری می‌کند. از طرفی برخی کشور‌ها نیز کشور‌های هدف ما هستند که ممکن است تشخیص ما این باشد که ما یک نمایشگاه اختصاصی برای صنعت نفت جمهوری اسلامی در این کشور‌ها ایجا ایجاد کنیم. هر تصمیمی گرفته شود حتما قبلش اطلاع رسانی ویژه خواهیم داشت و از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مثل شرکت سرو نیز در این زمینه استفاده می‌کنیم. 

وی گفت: اهمیت کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) به در خالص سازی هیدروژن است. در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گازی که از ریفرمر خارج می‌شود مخلوطی از Co و co۲ و هیدروژن است و این دسته واکنش‌های شیفت با هدف خالص سازی هیدروژن انجام می‌شود. برای نخستین بار در کشور است که کاتالیست شیفت دما متوسط (MTS) تولید و رونمایی می‌شود. این کاتالیست در بازه دمایی بین شیفت دما بالا و شیفت دما پایین کار می‌کند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران ۱۴۰۳ از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است و به مدت چهار روز تا شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه برقرار است. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان