Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی از حضور پنج شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در اولین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های کوچک و متوسط کشور خبر داد.

سید مرتضی نیرومند اسکویی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های کوچک و متوسط از پنجم تا هشتم تیرماه در نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همزمان با دهه تولید و تجارت پنج شرکت دانش بنیان آذربایجان شرقی با حمایت مالی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی در این نمایشگاه و در پاویون ویژه دانش بنیان حضور پررنگ دارند که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی با اشاره به نوع تولیدات شرکتهای دانش بنیان شرکت کننده از استان در نمایشگاه گفت: شرکت دانش بنیان ابزار طب جهان بن تولید کننده پیچ و پلاک های فک و صورت و ایمپلنت‌های دندانی دارای گواهینامه‌های کیفیت و ISO ۱۳۴۸۵ از ایتالیا واقع در شهرک صنعتی سردار سلیمانی تبریز در جهت تولید تجهیزات پیشرفته و بروز پزشکی و ایجاد اشتغال زایی پایدار در کشور در حال تولید است و همچنین شرکت شیمی کانه ایرانیان تولیدکننده اسیدبوریک، پربورات سدیم و سایر مواد شیمیایی بر پایه کانه های معدنی در این نمایشگاه نیز شرکت کرده‌اند.

وی افزود: شرکت شیمی کانه ایرانیان تنها تولیدکننده اسیدبوریک و پربورات سدیم در ایران است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان شرقی، نیرومند اسکویی با اشاره به حضور دیگرشرکتهای دانش بنیان آذربایجان شرقی گفت: واحد تولیدی شرکت صنایع نوین اندیش سهند آرام تخصصی ترین شرکت و تنها تولید کننده رزوناتورهای لیزری در ایران و خاور میانه فعالیت خود را از سال ١٣٨٦ در زمینه تولید انواع برش و حکاکی لیزر آغاز کرد، این شرکت در سال ١٣٩١ با هدف حضور در بازارهای جهانی و خودکفایی صنعت کشور تحقیقات اساسی در زمینه تولید رزوناتورهای لیزر گاز کربنیک را آغاز نمود که پس از شش سال کار تحقیقاتی و موفقیت در تولید انواع رزوناتورهای لیزر اقدام به احداث بزرگ ترین کارخانه تولید تیوب لیزر سیلد گاز کربنیک در جهان کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی دانش بنیان شرکت شهرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، گفت: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی اضافه کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وزیر نفت ادامه داد: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار قرار داده است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده است.

اوجی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد، در حالی که پارسال از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.‌

وی در خاتمه یاد آور شد: برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت هیچ محدودیتی وجود ندارد و از اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

کد خبر 6100497 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد