Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از ایکنا، دولت اندونزی قصد دارد گواهی حلال رایگان برای ۱۰ میلیون محصول از طریق طرح خوداظهاری در سال ۲۰۲۲ صادر کند.

با این حال تاکنون که نیمی از سال جاری گدشته است، کمتر از یک میلیون شرکت کوچک، متوسط ​​و خرد (SMME) به این طرح ملحق شده‌اند.

محمد عقیل ارحام، رئیس اداره تأیید محصولات حلال وزارت امور دینی اندونزی (BPJPH) گفت که تنها ۸۶۷ هزار و ۸۰۰ شرکت کوچک و متوسط ​​به برنامه خوداظهاری ملحق شده‌اند که حدود ۲۴,۱ درصد از هدف امسال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این میزان به طور قابل توجهی دور از هدف تعیین شده است و با ۶۴ میلیون شرکت کوچک و متوسط ​​این کشور فاصله زیادی دارد.

وی گفت که دستیابی به هدف ۱۰ میلیون محصول در سال جاری، مستلزم مشارکت ۳,۶ میلیون شرکت کوچک و متوسط ​​است که هر کدام دو یا سه محصول را ثبت کنند. 

وی افزود: دولت باید برای رسیدن به این هدف تلاش بیشتری کند.

روش‌های مختلفی برای تسریع این دستاورد از جمله همکاری با وزارتخانه‌ها و مؤسسات مرتبط و برگزاری نمایشگاه‌ها در زمینه اشتراک دانش گواهی حلال در دانشگاه‌ها در حال انجام است.

این اداره به طور مستمر شرکت‌های کوچک و متوسط ​​را تشویق می‌کند تا فوراً برای محصولات خود از طریق طرح خوداظهاری گواهی حلال کسب کنند تا در رقابت جهانی پیشتاز باشند.

ارحام افزود: در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های کوچک و متوسط ​​هستند که هنوز فکر می‌کنند داشتن گواهی حلال مهم نیست اما در واقع این گواهینامه جدا از اینکه تضمینی برای جامعه است، یک نقطه آغاز برای ورود به رقابت جهانی است.

استراتژی دیگر، برنامه صدور گواهینامه حلال رایگان به نام «صحتی» است که از طریق آن دولت برای سه هزار و ۲۰۰ شرکت کوچک و متوسط ​​در سال ۲۰۲۰ و ۱۵ هزار شرکت در سال گذشته گواهی حلال صادر کرد. امسال، از ۲۵۵ هزار شرکت کوچک و متوسط ​​که برای صدور گواهی حلال هدف‌گذاری شده‌اند، تنها ۱۴ هزار و ۱۹۴ شرکت ثبت‌نام کرده‌اند.

در بلندمدت، دولت اندونزی در نظر دارد تا یک میلیون شرکت کوچک و متوسط ​​از طریق برنامه صحتی گواهی حلال دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اندونزی محصولات حلال شرکت کوچک و متوسط میلیون شرکت کوچک گواهی حلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هواوی باطل شد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال